Bästa finansieringen

En roddmaskin kan vara en väldigt dyr investering och tittar man på high end produkterna så är det ungefär 11 000 – 15 000 kronor som man måste upp till. Till och med mer om man vill ha något ännu bättre, men ungefär strax över 10 000 är normalt.

Många gånger så vill man köpa det direkt och inte vänta med att spara ihop pengarna då träningssuget antagligen är som bortblåst när sparandet äntligen är färdigt. Idag finns väldigt bra möjligheter till att handla saker via antingen snabblån / lån eller via kredit från t.ex. Klarna.se.

Avbetalning genom kreditföretaget Klarna

De flesta svenskar känner nog till Klarna idag och har nog någon gång säkerligen handlar på kredit genom just Klarna. Klarna brukar dyka upp 85% av gångerna när man trycker på varukorgen på en webbshop på nätet, så det är ganska svårt att missa det.

Oftast är där flera alternativ när man vill betala sitt köp i kassan och det vanligaste är att man tar köpet på faktura i 14 dagar eller så väljer man alternativet som gör att man kan betala 2-3 månader framåt i stället. Det tredje alternativet är så klart att lägga upp roddmaskinen på avbetalning, antingen 6 månader eller 12 månader.

Att handla på kredit idag kan faktiskt vara väldigt billigt jämfört med förr då räntan vart betydligt högre och att kunna betala av något på 12 månader för bara några hundralappar kan det enkelt vara värt.

Ta ett snabblån eller privatlån

Nästa alternativ är att helt enkelt ta ett lån inför köpet av roddmaskinen och vanligtvis så behöver man inte låna till hela roddmaskinen då de flesta ändå har något form av sparande.

Det bästa sättet för att få snabba pengar är helt enkelt genom ett så kallat snabblån och väljer man rätt långivare så finns pengarna på ens konto inom 20 minuter. Så är man ute efter att beställa en roddmaskin omgående så är snabblånet det snabbaste sättet.

Om du är intresserad av att läsa mer om just snabblån så besök alltomsnabblån.se för information och lånejämförelse.

Ett annat alternativ är så klart ett vanligt privatlån och det är också det alternativ som är billigast i längden. Dock tar det längre tid att få in pengarna på kontot jämfört med t.ex. ett snabblån, samt att det finns räntefria snabblån för nya kunder.

Är man intresserad av just ett vanligt privatlån så är det alltid bra med att börja med sin egna bank för att se vad de kan erbjuda först. Annars skulle vi faktiskt rekommendera en låneförmedlare av flera anledningar. Den största och första anledningen till varför en låneförmedlare är det bättre alternativet är att man får prisuppgifter från många långivare, men endast en kreditupplysning.

Vad passar dig bäst?

Vilken typ av finansiering som passar dig bäst är helt upp till dig och dina förutsättningar. Klarna är ett bra alternativ så länge man uppfyller deras krav och man kreditproblem sen innan så är ett snabblån ett bra alternativ.