Butiker

Det finns ett par bra butiker som har ett bra utbud av roddmaskiner i Sverige och vi har valt ut ett par vi tycker håller väldigt bra priser men även som även håller hög kundnöjdhet. Det är också viktigt att butikerna säljer de modeller som har fått bäst i test i diverse test på nätet och tidningar.

Fitnesssport

fitnesssportFitnesssport är en av väldigt få i Sverige som säljer Waterrower roddmaskinerna och säljer flera av deras modeller med olika träslag som ek, bok, valnöt med flera. De säljer även storsäljaren Concept2 Model D / E.

Fri frakt över 500:-

Träningspartner

traningspartnerTräningspartner har ett litet men väldigt bra utbud av olika roddmaskiner, de har helt enkelt koncentrat sig på att ha ett utbud där roddmaskiner håller hög kvalitet. De säljer Concept2 Model D samt den andra populära modellen Apollo Hybrid.

Fri frakt över 500:-

Sportamore

sportamoreVem känner inte till Sportamore längre? denna stora aktör har ett väldigt bra utbud av roddmaskiner. De säljer både Concept2 Model D och Model E om du är intresserad av det lilla extra. De säljer även bästa budgetmodell Master R6030.

Alltid fri frakt och fria returer

Några tips:

Om du har satt en speciell budget så räkna alltid högre om du är ute efter en bra roddmaskin och investerar du i rätt produkt kommer du ha en maskin som kommer hålla livet ut i princip. Så vill du verkligen satsa på något som du ska ha mycket längre är det roddmaskiner så som Concept2 Model D eller E eller WaterRower du ska köpa.

Gör en ordentlig investering direkt från början så du slipper att uppgradera i framtiden, skulle du ångra ditt köp längre fram så har dessa modeller ett väldigt högt andrahandsvärde på marknader som Blocket eller dylikt.

Billigare maskiner har inte alls samma roddkänsla som de dyrare och gränsen vart bra roddmaskiner samt sämre går vid 6-8000 kronors sträcket så räkna alltid lite högre än vad du har räknat med. Men när man ändå börjar närmare tiotusen så är det inte långt kvar till toppmodellerna.

 

Läs igenom alla våra tips här på hemsidan innan du gör ditt val av roddmaskin för vi har flera guider som kan hjälpa dig att välja. Ta det säkra kortet före det osäkra.

Vi har också flera guider till hur du ska lyckas med din träning när du väl har köpt din roddmaskin och läs våran guide till hur du ska få in roddtekniken redan från början innan du börjar använda din roddmaskin.