Om sidan

roddmaskin-om-sidanSyftet med denna hemsidan är att leverera en fulländad köpguide till roddmaskiner och detta är mycket på grund av att det poppar upp nya märken varje år men tyvärr så är där väldigt varierande kvalitet på maskinerna.

Varierande kvalitet

Det finns flera märken som som håller väldigt god kvalitet men som saknar reservdelar helt och hållet vilket är vansinnigt när maskinerna kostar så mycket pengar. Det finns dock kända märken så som t.ex. Concept2 som säljer reservdelar till sina maskiner och det kanske är anledningen till varför de har funnits i över 30 år på marknaden.

Denna hemsida ska även upplysa vilka tekniker som används i roddmaskiner t.ex. så finns det magnetbromsade samt luftbromsande men även vattenbromsande hjul och skillnaden mellan dessa tekniker är ganska stora. Det finns fördelar och nackdelar med dessa tekniker men som med all annat så finns där alltid det bättre valet.

Tester

Roddmaskiner.com sammanställer även tester på roddmaskiner som vi tycker är värt att visa för det skiljer sig väldigt mycket bland olika modeller och framförallt märken. Det kan också vara speciellt intressant för dig som verkligen tittar på att införskaffa en ordentlig roddmaskin både som idrottare men även nybörjare som letar efter ett komplett träningsverktyg för att t.ex. bygga muskler men även för att förbränna fett.

Produkter & Modeller

De bästa produkterna listas på hemsidan med djupgående information kring de olika roddmaskinerna och med hjälp av den informationen ska du som besökare kunna bestämma dig vilken modell som skulle passa dig och ditt ändamål.

Det finns några modeller som helt enkelt det bästa valet dock så kostar dessa modeller över tio tusen men är du verkligen i tankarna att köpa en träningsmaskin som ska hålla och användas flitigt så rekommenderar vi att du gör en liten investering i en ordentlig modell.

Om du har satt en budget så räkna lite högre för bra roddmaskiner kostar pengar och är du seriös i ditt tränande så kommer det kosta men och andra sidan får du en produkt som kommer hålla väldigt länge med hög belastning.

Partners & Finansiering

Läs mer om våra partners samt kring vilka finansieringsalternativ det finns kring köp av roddmaskin.