Populära Modeller

populara-roddmaskinerDet finns så många olika roddmaskiner på svenska marknaden och roddmaskinen har ökat väldigt mycket i popularitet de senaste åren då träningen är helkroppsträning men framförallt ökar uthålligheten/konditionen. Muskelbyggandet kommer på köpet helt enkelt då det är hög belastning även på musklerna.

Det är inte helt lätt att veta vilka modeller som är bra samt vilka produkter som verkligen hållet måttet och faktum är att bra roddmaskiner kostar ganska mycket pengar men är man beredd på att investera i sin träning så är roddmaskinen helt klart det bästa alternativet för maximal träning.

Vi har valt ut att skriva om modeller som vi har erfarenhet med och som vi vet är bra produkter t.ex. kan det vara produkter som har fått bäst i test eller dylikt.

Bästa roddmaskinerna

Det kommer komma flera modeller sen vid ett senare skede men det är framförallt dessa två produkter vi rekommenderar om man vill göra en seriöst satsning på en träningsmaskin. Dessa håller också ett väldigt högt andrahandsvärde samt att det finns reservdelar att köpa i fall någon del slits ut eller går i sönder. När det kommer till andra billigare märken finns det inte några reservdelar att köpa.

Bästa budgetmodeller

Om inte ekonomin räcker till så finns det några modeller som duger till ett lägre pris men även här är de ändå ganska dyra och dessa modeller är endast godkända och är inget över det vanliga.